August 08 2022 00:00:35
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Solenergiplus & JydskeDollars
Solenergiplus & JydskeDollars
Fan Billeder
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Danske virksomheder skal betale skat i Danmark
Penge & ØkonomiDanske datterselskaber skal betale skat i Danmark. Skatteminister parat med lovforslag, der lukker skattehul.

Har din koncern et dansk datterselskab, skal det nu betale skat af overskuddet i Danmark. For det skal være slut med at føre pengene ud af landet til det udenlandske moderselskab, hvis det står til regeringen.

Skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) fremlægger senere onsdag et lovforslag, der skal lukke muligheden for at sende et overskud ud af landet og lade det beskatte der.

Forslaget skal sætte en stopper for multinationale selskaber og kapitalfondes kreative skatteplanlægning.

- Når man driver virksomhed i Danmark og har et overskud, så skal man selvfølgelig betale skat. Det gælder altså også for de multinationale selskaber og kapitalfonde, skriver ministeren i en pressemeddelelse.

Den nuværende lovgivning gør det muligt at sende et overskud fra et dansk datterselskab ud af landet til et udenlandsk moderselskab, der er placeret i et skattely uden dansk beskatning.

Helt konkret kan man gøre det ved at sende overskuddet til det udenlandske moderselskab i form af afdrag på selvskabt gæld - som er skattefrit. Ifølge Skatteministeriet benyttes dette af kapitalfonde, der opkøber danske selskaber.

- Det er vores vurdering, at det danske samfund vil gå glip af væsentlige skatteindtægter, hvis vi ikke får lukket det her skattehul med det samme. Derfor handler vi med det samme, siger Thor Möger Pedersen.

Lovforslaget vil sætte en stopper for, at udenlandske selskaber kan slippe billigere i skat i andre lande ved at udnytte de danske regler.

- Vi vil sikre, at Danmark ikke bliver brugt til skatteplanlægning for selskaber, der forsøger at slippe billigere i skat andre steder i verden, siger ministeren.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.61 sekunder 5,190,051 Unikke besg