August 12 2022 10:19:55
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
CVR-nummer skal stå på firmabilen
SkatSkiltefirmaerne får travlt de kommende måneder. En ny regel fra Skat betyder nemlig, at blandt andet håndværkernes gulpladebiler fra årsskiftet skal være mærket tydeligt med firmanavn og CVR-nummer.

- Få virksomheder har deres cvr-nummer stående på siden af bilerne. Derfor råder vi i øjeblikket vores medlemmer til at huske på de nye regler, hvis bilerne alligevel skal dekoreres om – så slipper de for en ekstra tur hos skiltefirmaet, fortæller direktør i arbejdsgiverforeningen Dansk Håndværk, Erik Møbius.

- Mange tusinde biler skal males om. Men formålet er, at Skat lettere kan kontrollere sort arbejde og finde virksomheder, der arbejder ulovligt. Så jeg tror, at langt de fleste virksomheder accepterer besværet, hvis det kan fjerne nogle af ulovlighederne, siger Erik Møbius.

Skat er endnu ikke færdig med de præcise regler for størrelse og placering af navn og cvr-nummer. Foreløbigt må virksomhederne nøjes med et udkast til en bekendtgørelse. Til gengæld kan Skat allerede nu love, at der følger bøder med, hvis reglerne ikke overholdes efter årsskiftet.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.17 sekunder 5,192,288 Unikke besg