August 07 2022 22:36:39
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Rørsmed
Rørsmed
Sjovt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Udskældt multimedieskat lever stadig
SkatRegeringens forsøg på at tage livet af den omstridte multimedieskat sidste år har slået fejl. Skatten har blot fået nyt navn.

Sådan lyder den klare melding fra Dansk Erhverv, der peger på nye tal fra E-indkomstregistret, som viser, at omkring 420.000 danskere stadig betaler skat af deres mobiltelefon.

- Multimedieskattens afløser, skat på fri telefon, indebærer, at multimediebeskatningen reelt ikke er afskaffet, siger Bo Sandberg, cheføkonom i Dansk Erhverv.

- Den er blot erstattet af en ny skat på digitale arbejdsredskaber, som rammer rigtig mange danskere.

Det strider mod regeringens egne målsætninger og forværrer konkurrencen, lyder kritikken.

Skat på smartphones

Den såkaldte smartphoneskat, der kom i stedet for multimedieskatten, skulle ellers nedbringe antallet af berørte danskere fra 550.000 i 2011 til kun 130.000, påpeger Bo Sandberg.

- Man skal selvfølgelig passe på med at være bagklog, men vi sagde netop sidste efterår, at langt flere danskere ville komme til at betale den nye smartphoneskat.

Dengang skønnede Dansk Erhverv, at mindst 250.000 lønmodtagere ville blive ramt af den nye skat, mens regeringen sagde 130.000 inklusive selvstændigt erhvervsdrivende.

- Nu viser det sig at være næsten 420.000, og det er et tal og en skatteskrue, som fortsat vil vokse markant i de kommende år, forudser Bo Sandberg.

Formålsløs dans på stedet

Regeringen afsatte 450 millioner kroner til at fjerne multimedieskatten, men den skattelettelse er ifølge Dansk Erhverv forsvundet som dug for solen.

I stedet står man tilbage med en ganske marginal lettelse, påpeger organisationen.

- Her har vi ellers noget, der potentielt var en vindersag for regeringen, men som allerede sidste år blev mudret til af den nye smartphoneskat, og som nu sort på hvidt viser sig at være en formålsløs dans på stedet, siger Bo Sandberg.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.15 sekunder 5,189,920 Unikke besg