August 07 2022 23:24:22
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Mayan Pyramid Regalia - American One Eye Open Mønt
Mayan Pyramid Regalia - American One Eye Open Mønt
Mayan Pyramid Regalia Mønt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
SKAT afslører ulovlige biler
SkatAarhus: SKAT og Politiet har igen været ”firmabilkontrol”. Denne gang på Oddervej ved Vilhelmsborg i udkanten af Aarhus sidste lørdag.

Resultatet er en ekstra indtægt på ca. 1 million kr. i statskassen i form af skat, moms og registreringsafgift.

- Det er åbenbart stadig ikke alle der ved, at når man kører privat i en firmabil, så skal der ske beskatning af fri bil. Der kan selvfølgelig også være dem, som ikke vil lade sig beskatte og så bare tager chancen. De skal så bare være klar over, at hvis vi træffer dem i et privat ærinde, så kan vi gå op til 5 år tilbage med fri bil. Hvis det f.eks. er en bil til en værdi af 500.000 kr., ja, så er forhøjelsen af indkomsten på 525.000 kr., hvis man har haft bilen i over 5 år. Hertil kommer bøder, som kan beløbe sig til omkring 2-300.000 kr., udtaler Jan Laursen fra SKAT.

Af 80 firmabiler, der blev standset, var der problemer i 8 tilfælde. De kan se frem til en beskatning af fri bil og tilbagebetaling af fratrukne momsbeløb. Andre 19 biler skal undersøges nærmere.

5 biler, der var indregistreret til ”autocamper”, blev også stoppet. Af disse opfyldte 3 ikke længere kravene til autocampere. Det betyder, at registreringsafgiften skal ændres fra 60 % til 180 % og det kan nemt løbe op i 100.000 kr. – 150.000 kr. pr. bil.

- Først på året sendte SKAT et servicebrev til ejere af 7.000 autocampere og informerede bl.a. om indretningen, så det er ekstra ærgerligt at konstatere, at 3 ud af 5 autocampere ikke havde tingene i orden”, udtaler Jan Laursen.

Den fælles aktion foregik i 4 timer på to rastepladser ved Oddervej - lige i nærheden af Vilhelmsborg hestesportscenter, hvor der blev afholdt et stort arrangement. Politiet spottede firmabilerne på Oddervej i begge retninger og fik de udvalgte firmabiler vinket ind på rastepladserne.

Herefter foretog medarbejdere fra SKAT interview af føreren og tjekkede SKATs systemer, for at fastslå om forholdene var i orden.

- Det ville være glædeligt, hvis vore aktioner mod ulovlig kørsel i firmabiler og autocampere virkede 100 %, siger Jan Laursen og tilføjer:

- Vi må desværre nok sande, at der stadig er en del, som tager chancen.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.10 sekunder 5,190,019 Unikke besg