August 12 2022 09:03:55
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Hvis alting går galt...
Hvis alting går galt...
Sjovt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Flertal vil ofre lønhop for lavere skat
Penge & ØkonomiHvis politikerne vælger at sænke skatten på arbejde, vil hovedparten af vælgerne være indstillet på at moderere deres krav til lønstigninger.

Det viser en Gallup-måling lavet for Berlingske. Et klart flertal på 61 procent af de adspurgte, der alle er på arbejdsmarkedet, er parat til at acceptere lavere lønstigninger, hvis indkomstskatten sættes ned.

Venstre har de seneste uger argumenteret for en ny kurs med mere afdæmpede lønstigninger, så lønniveauet herhjemme nærmer sig Tysklands. Til gengæld skal både erhvervslivet og lønmodtagerne slippe billigere i skat.

- Vi har set, at de gange, vi har sænket skatten på arbejde, har danskerne fulgt op på det ved efterfølgende at lave moderate overenskomster, siger finansordfører Peter Christensen (V) til avisen.

- Det, som mange er optaget af, er selvfølgelige, hvad de har til forbrug, tilføjer han.

Men regeringen overvejer ikke at supplere skattereformen fra i år med nye lettelser. Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) mener, at øget produktivitet er den bedste måde at øge Danmarks konkurrenceevne på.

Hun roser lønmodtagerne for at have udvist "stor ansvarlighed" ved ikke at stille krav om voldsomme lønstigninger.

- Det bidrager til vores konkurrencekraft, men det er ikke den eneste løsning. I stedet for at gå ned i løn skal vi øge vores produktivitet, så vi kan opretholde de høje danske lønninger, siger Helle Thorning-Schmidt til Berlingske.

Målingen viser også, at et lille flertal - 52 procent - ikke ønsker lavere skatter, hvis det medfører besparelser i det offentlige.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.15 sekunder 5,192,162 Unikke besg