August 07 2022 23:49:57
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Århus Rådhus
Århus Rådhus
JD Kampagne 2012
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Skat lukker øjnene for vennetjenester
SkatEn storstilet kampagne skal fra i dag oplyse danskerne om nye skatteregler. Nye regler, der i større grad tillader vennetjenester og i stedet slår hårdere ned på organiseret sort arbejde.

En ny undersøgelse fra Skat viser, at udviklingen allerede går den rigtige vej, når det drejer sig om danskernes holdning til sort arbejde.

Over 60 procent af befolkningen synes, det er uacceptabelt, når firmaer udfører sort arbejde for private, og 76 procent kan ikke acceptere, at firmaer får udført sort arbejde af andre firmaer.

Skatteminister Holger K. Nielsen (SF) er positiv over danskernes sunde fornuft og sætter nu ind overfor den organiserede svindel.

- Det er vigtigt, at vi ikke bruger kræfterne på at bekæmpe det sorte arbejde, som vores naboer og venner leverer, men i stedet koncentrerer os om det organiserede sorte arbejde, siger han.

For eksempel bliver det fra næste år skattefrit, når naboens datter passer dit barn, eller hvis en pensionist laver lidt havearbejde hist og her.

- Lempelserne skal være med til at bringe lovgivningen i overensstemmelse med befolkningens opfattelse af, hvad der er sort arbejde, og hvad der ikke er, siger skatteministeren.

Ifølge Holger K. Nielsen er målet med kampagnen en holdningsbearbejdelse, der skal skabe en folkelig forståelse for, at organiseret sort arbejde er ulovligt.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.13 sekunder 5,190,037 Unikke besg