August 12 2022 10:45:02
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Bitcoin Mønt
Bitcoin Mønt
Bitcoin Mønt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Skat snupper smuglere: Beslaglægger for over 10 millioner
SkatEt anonymt tip har formentlig givet Skat den største beslaglæggelse af ulovligt importerede varer nogensinde. Beslaglæggelsen fandt sted søndag formiddag, efter medarbejdere fra Skat København undersøgte et lager på Københavns Vestegn.

- Hvis vores formodning holder stik, har vi beslaglagt for et tocifret millionbeløb. Men det er fortsat et meget forsigtigt gæt ud det varelager, der var derude, fortæller Jon Mikkelsen, der er afdelingsleder i punktafgiftsafdelingen i Skat København.

- Vi har før kørt lastbiler læsset med varer væk efter aktioner, men så meget, som der er tale om her, kan hverken jeg eller mine medarbejdere huske, vi har set før, tilføjer han.

Bagmand stak af
Skat er stadig i gang med at tælle fangsten op, men anslår, at der er 250.000 øl eller vand på dåse, samt enkelte flasker. Samtidig var der 2.000 flasker spiritus, 2.000 liter vin, 20.000 cigaretter og 50 kilo røgtobak til at lave hjemmerullede cigaretter.

Skats medarbejdere fandt også et ton slik, 2000 liter diesel samt noget fyrværkeri. Varerne, der ifølge Jon Mikkelsen stammer fra Tyskland, er nu fjernet og bragt til Skats eget lager på et ukendt sted.

Bagmanden og en gruppe ansatte nåede at stikke af, mens Skat ventede på politiet.

Skat skal nu – formentlig sammen med politiet – undersøge, hvor lang tid virksomheden har smuglet de ulovlige varer.

- Vi er selvfølgelig interesseret i, hvad der er foregået i virksomheden, inden vi opdagede det her. Vi har en formodning om, at det har stået på i trekvart år ud fra de informationer, vi har indsamlet på lageret, siger Jon Mikkelsen.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.69 sekunder 5,192,334 Unikke besg