August 07 2022 23:12:16
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Skat sælger velhaverfamilies ejendele på auktion
SkatBlandt de ting, der skal under hammeren, er en dyr diamantarmring, som auktionshuset beskriver som »exceptionel«. Tingene kommer fra en familie med gæld til det offentlige. Det vil formentlig kræve en velpolstret pengepung at ende som højestbydende på de genstande, som auktionshuset Bruun Rasmussen Kunstauktioner på vegne af Skat sætter til salg om en uge.

De dyre genstande, der blandt andet tæller flere smykker og malerier, har tilhørt personer med stor gæld til det offentlige, og derfor har pantefogeden gjort udlæg i deres ejendele. Ejendelene skal sælges for »helt eller delvist at dække gælden«, oplyser Skat.

Ifølge auktionshuset stammer de dyre ejendelene fra den samme familie, og man vurderer, at tingene vil indbringe »en lille million« kroner.

Det oplyser Katrin Mikkelsen Sørensen, leder af smykkeafdelingen hos Bruun Rasmussen, som tidligere har stået for salget af blandt andre Stein Baggers beslagslagte smykker.

- Det endelige hammerslag får vi først i næste uge, når auktionen starter, men håbet er, at det når vurderingen eller lidt over. Dengang, vi solgte Stein Bagger-smykkerne, vurderede vi dem til 1,3 millioner kroner, og de blev solgt til 2,6 millioner. Vi sætter altid vurderingen lidt konservativt, siger Katrin Mikkelsen Sørensen.

Ifølge lederen af smykkeafdelingen er en af de mest interessant ting, der skal under hammeren, en diamantarmring af den danske designer Ole Lynggaard.

Smykket har oprindelig kostet køberen omkring 460.000 kroner, og det bliver vurderet til 100.000 kroner hos Bruun Rasmussen.

- Det er det ypperste indenfor dansk smykkedesign. Det er svært at finde noget, der er finere i Danmark i dag, og det er lavet af en dansk designer, hvilket også gør det sjovt, siger hun.

Hvis man ikke kan nøjes med diamantarmringen, kan man ligeledes få en fingerring og et par øreringe til.

- Der er nogle exceptionelle smykker, og det er ikke hver dag, man får lov til at sælge sådan nogle ting, siger Katrin Mikkelsen Sørensen.

På auktionen, der er åben for interesserede fra hele verden, kan man også erhverve sig en lang række forskellige Louis Vuitton-tasker, en stor mængde Georg Jensen-sølvbestik og et selvportræt på to gange tre meter af kunstneren Kurt Trampedach. Maleriet bliver vurderet til mellem 300.000 og 400.000 kroner.

Ved siden af auktionen bliver der også solgt omkring 1000 flasker beslaglagt vin samt en masse mindre genstande.

Skat vil ikke bekræfte, at de beslaglagte genstande stammer fra samme familie.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.15 sekunder 5,190,000 Unikke besg