August 12 2022 11:00:31
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Mayan Pyramid Regalia - American One Eye Open Mønt
Mayan Pyramid Regalia - American One Eye Open Mønt
Mayan Pyramid Regalia Mønt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Fremtidens pensionister bliver flået i skat
SkatOm 40 år vil pensionister betale så meget i skat af deres pensioner, at det næsten dækker de stigende udgifter til flere ældre.

Fremtidens pensionister får nemlig pensionsudbetalinger, som de skal betale skat af. De velbeslåede pensionister vil også have et større forbrug, så de kommer til at lægge flere momskroner og forbrugsafgifter i statskassen end nutidens pensionister.

Det viser en kortlægning af udgifter til og indtægter fra folkepensionister i 2050, som brancheorganisationen Forsikring & Pension har lavet ved hjælp af den økonomiske model Dream.

- De øgede udgifter til flere ældre i fremtiden bliver sådan set betalt af fremtidens pensionister selv, siger underdirektør Jan V. Hansen, Forsikring & Pension.

Antallet af folkepensionister vil vokse fra knap 850.000 i øjeblikket til godt en million i 2050. Det vil få udgifterne til folkepension, sundhed og pleje af ældre til at stige med 33 milliarder kroner i 2010-priser over de næste 40 år.

Fremtidens pensionister vil imidlertid i 2050 også betale næsten 30 milliarder kroner mere i indkomstskat, moms og forbrugsskatter, viser kortlægningen.

- Hvis vi ikke havde fået arbejdsmarkedspensionerne, så ville det have været et rædselsscenario, siger økonomiprofessor Torben M. Andersen, Aarhus Universitet.

Han mener, det ville have betydet, at der ville være en kæmpemæssig "forsørgerbyrde" på linje med lande i Sydeuropa, lyder det.

Kilde: /ritzau/

Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.15 sekunder 5,192,361 Unikke besg