August 12 2022 10:32:35
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Ingen Adgang For SKAT
Ingen Adgang For SKAT
Fan Billeder
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Skat konfiskerer halv mio. kr. i danske lufthavne
SkatSom en del af en international aktion har de danske skattemyndigheder tjekket ind- og udførsler af penge, der ikke er deklareret, som de skal.

Aktionen fandt sted den 16.-22. oktober, og der blev i alt beslaglagt for knap en halv million kroner. Det oplyser Skat i en pressemeddelelse.

Både Kastrup og Billund
De seks beslaglæggelser skete i henholdsvis Københavns Lufthavn (to sager) og Billund (fire sager) og løber op i 62.000 euro svarende til 462.600 kroner - altså knap en halv million.

Bøderne løber op i 25 procent af det samlede beløb.

- Formålet med aktionen var blandt andet at styrke samarbejdet mellem told/skat og politi på nationalt og internationalt niveau samt at afdække evt. overtrædelser af lovgivninger på pengeområdet.

Udeklarede pengesummer
Aktionen, som bliver kaldt Athena, fandt desuden frem til ni sager, hvor en pengesum ikke er blevet deklareret ordenligt. Alle beløb højere end 10.000 Euro skal ifølge en EU forordning deklareres ved ind- eller udrejse.

De ni sager svarer til cirka 716.000 Euro. Fire sager blev registreret i Københavns Lufthavn svarende til ca. 545.000 Euro, to sager fra Billund Lufthavn svarende til næsten 90.000 Euro samt tre sager fra Syddanmark, hvor 81.000 Euro blev registreret.

Totalt blev der i de deltagende lande konstateret forsøg på at transportere 9 mio. Euro ud af landene, uden at pengene var deklarerede. Det samlede beløb, der blev deklareret, var 120 mio. Euro. Se mere i den
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.32 sekunder 5,192,312 Unikke besg