August 12 2022 10:22:02
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
DSB Rejsekort & JydskeDollars
DSB Rejsekort & JydskeDollars
Fan Billeder
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Danskere med hemmelige formuer overgiver sig til Skat
SkatDet myldrer frem med velhavende danskere, der overvejer at benytte frit lejde-kampagnen og opgive deres skjulte formuer til skattemyndighederne. Samtidig kritiserer De Konservatives nestor, Per Stig Møller, danske direktører, der flytter ud af landet for at undgå høje skatter.

Mindst 50 danske velhavere overvejer at melde sig til skattemyndighederne, der lover frit lejde frem til 30. juni for danskere med hemmelige formuer i skattely.

Ifølge dagbladet Børsen har advokatfirmaet Tommy V. Christiansen med en af landets største skatteafdelinger i øjeblikket over 50 sager med velhavere, der overvejer at benytte sig af Skats amnestiordning. Ordningen betyder, at danskere, som frivilligt oplyser om deres skjulte formuer, kan nøjes med en bøde på op til 60 procent af beløbet.

I modsat fald risikerer de en bøde på 100 procent af den hemmelige formue, og hvis skatteunddragelsen er større end 250.000 kroner, vanker der en fængselsstraf.

Lederen af advokatfirmaets skatteafdeling, Torben Bagge, siger til Børsen, at han forventer, »at der kommer en hel lavine af folk, der henvender sig til Skat, når fristen nærmer sig«.

Torben Bagge peger også på, at bankhemmeligheden i lande som eksempelvis Luxembourg formentlig lever på lånt tid.

»Og bankerne (i Luxembourg, red.) er i gang med at lade kunderne forstå, at de skal gøre et af to: I skal have pengene væk, eller også risikerer I, at vi kommer til at oplyse til myndighederne, at I har penge stående hos os,« siger Torben Bagge til Børsen.

Meldingen kommer samtidig med, at tidligere udenrigsminister Per Stig Møller (K) langer hårdt ud efter rige erhvervsfolk, der forlader Danmark for at undgå de høje skatter.

»Jeg er meget imod disse meget dynamiske erhvervsfolk, som - når de har tjent tilstrækkeligt meget, eller hvis de har været så heldige at få en jackpot - flytter til udlandet for at slippe for den danske skat. Det, synes jeg ikke, er anstændigt. For de har fået det hele gratis. Børnehave, foreningsliv, skolegang og universitetsstudie,« siger Per Stig Møller til Berlingske.

Det afvises dog af en af de rigeste danskere, Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen, der i 2010 flyttede til Schweiz.

»De succesfulde mennesker, der forlader Danmark, har som regel allerede nået at betale langt mere i skat, end de fleste - heriblandt Per Stig Møller selv for den sags skyld - når at betale på et helt liv,« siger Lars Seier Christensen til Berlingske.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.40 sekunder 5,192,292 Unikke besg