August 12 2022 09:58:26
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Byens Bedste Bordell
Byens Bedste Bordell
Sjovt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Boligjobordning: Se hvad du kan trække fra i Skat
SkatEt af tiltagene er, at Boligjobordningen bliver genindført med tilbagevirkende kraft, så den kører i hele 2013 og 2014. Det betyder, at danskerne igen kan trække udgifterne til en række services og håndværksydelser i hjemmet fra i Skat for op til 15.000 kr. om året.

Boligjobordningen skal medvirke til at højne efterspørgslen og dermed øge beskæftigelsen for håndværkere, rengøringsfirmaer og andre servicevirksomheder.

Men hvilke ydelser er egentlig omfattet af Boligjobordningen? Herunder kan du se en liste over de opgaver, der indtil slutningen af 2014 kan trækkes fra i Skat.

Det er omfattet af Boligjobordningen:

Services i hjemmet: Rengøring, herunder vask og aftørring af flader i boligen. Rengøring af toilet og bad samt opvask som led i anden rengøring. Støvsugning, gulvvask og boning af gulve. Rensning eller vask af tæpper, gardiner, persienner mv. Både indendørs og udendørs vinduespudsning. Børnepasning, babysitning og transport (af børn) til og fra daginstitution, skole, fritidsklub eller fritidsaktiviteter. Almindeligt havearbejde som græsslåning, hækklipning, lugning af ukrudt, beskæring af buske og træer samt snerydning.

Håndværk udendørs: Reparation, renovering, isolering og udskiftning af tag - herunder tagrender og afløb. Reparation eller udskiftning af ruder og vinduer og terrassedøre med glas. Reparation eller udskiftning af yderdøre, terrassedøre mv. Reparation, maling og isolering af ydervægge. Forbedringer af boligens tilgængelighed for handicappede. Fornyelse eller etablering af dræn. Radonsikring og installation af solfangere samt solceller.

Håndværk indendørs: Reparation eller fornyelse af køkken og bad samt gulvarbejder. Brandsikring, herunder nettilsluttede røgalarmer. Installation eller forbedring af ventilation. Installation eller udskiftning af afløbs- og vandinstallationer. Reparation eller fornyelse af elinstallationer. Reparation eller udskiftning af olie- og gasfyrskedler og varmeanlæg, installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg. Udskiftning eller reparation af fjernvarme units. Installation af varmepumper, herunder jordvarmepumper. Maler- og tapetsere-arbejde.

Kilde: Finansministeriet.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.14 sekunder 5,192,254 Unikke besg