August 07 2022 22:54:01
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Dansk Terrorbekæmpelse
Dansk Terrorbekæmpelse
Sjovt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Skat indleder tjenestemandssager mod ansatte
Skat Skat indleder tjenestemandssager mod fire chefer og to menige ansatte i kølvandet på kraftig kritik mod Skats arbejdsmetoder, oplyser Skat.

Tjenestemandssagerne bliver indledt på baggrund af Kammeradvokatens anbefaling om at indlede tjenstligt forhør af seks ansatte.

- Tjenestemandsforhørerne skal afdække fuldstændig, om der er grundlag for eventuelle disciplinære sanktioner, og det er så det, vi sætter i værk, siger direktør i Skat, Jesper Rønnow Simonsen til Ritzau.

Han har læst Kammeradvokatens vurderinger og indstilling, og de pågældende medarbejdere er onsdag orienteret om, at der iværksættes tjenstlige forhør af dem.

- Det er min forhåbning, at sagen finder sin afslutning inden udgangen af første kvartal 2014, siger Jesper Rønnow Simonsen.

Han betegner sagen som meget alvorlig.

- Vi tager det rigtig alvorligt, at der er sikkerhed for, at man bliver ordentlig behandlet, når man er i kontakt med Skat, men det gælder også medarbejderne i Skat, siger Jesper Rønnow Simonsen.

Kammeradvokaten har anbefalet, at de fire chefer og de to menige medarbejdere ikke skal suspenderes, mens tjenestemandssagerne står på. Den har Jesper Rønnow Simonsen fulgt, og det betyder, at de seks ansatte fortsat kan møde på arbejde.

- Retssikkerhed for de ansatte i Skat er afgørende for tilliden mellem ledelse og medarbejdere, slår Jesper Rønnow Simonsen fast.

Den 26. juni 2013 afleverede direktøren for Skat en redegørelse til skatteminister Holger K. Nielsen (SF) om retssikkerheden i Skats håndtering af kontrolsager og konkret i en række sager, der har været omtalt i pressen.

Efterfølgende bad Jesper Rønnow Simonsen Kammeradvokaten om at afdække, om der var grundlag for at iværksætte disciplinære sanktioner overfor ansatte, der har været involveret i de kritiserede sagsforløb.

De seks medarbejdere risikerer at blive fyret, hvis det bevises, at de har udøvet magtmisbrug i rækken af skattesager, der har udløst den massive kritik.

Samtidig med tjenestemandssagerne fortsætter Skat med at rydde op i arbejdsmetoder, der har været udsat for kritik samt at igangsætte nye initiativer i organisationen.

Kort efter nytår vil Jesper Rønnow Simonsen aflevere sin første statusrapportering til skatteminister Holger K. Nielsen, og endnu en følger til næste sommer.
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.13 sekunder 5,189,970 Unikke besg