August 12 2022 09:22:22
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Hej Gitte
Hej Gitte
Breaking News
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Brugte de hjemløses penge på ferietur til Australien – og scorer 2.410.980 kroner i fratrædelsesgodtgørelse
Før sommerferien gik Jens Kramer Mikkelsen på pension, efter i en årrække at have været direktør for det skatteyderfinansiere By & Havn – hvilket fejres i morgen med en stort anlagt skatteyderbetalt reception. Et kommunalt selskab der sørger for, at den tidligere socialdemokratiske overborgmester får en forgyldt alderdom.
Jens Kramer Mikkelsen By & Havn

– Jens Kramer Mikkelsens lønforhold tilhører privatlivets fred.

Sådan har det i forskellige udgaver lydt fra By & Havn, når Journalista.dk har henvendt sig for at få oplyst, hvad Jens Kramer Mikkelsen har tjent på at være direktør for det kommunalt finansierede By & Havn. Københavns Kommunes udviklingsselskab indenfor først og havne forskellige havneprojekter, hvor Jens Kramer Mikkelsen blev direktør i forlængelse af, at han stoppede som overborgmester i København. Det skete i 2004 efter en række skandaler, hvilket blandt andet inkluderede, at Jens Kramer Mikkelsen brugte 50.000 kroner øremærket til Københavns hjemløse, på at rejse på ferie i Australien.

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, har det ikke kun været under sin tid som politiker, Jens Kramer Mikkelsen har haft en særdeles fornuftig indtjening. Det gælder også, mens han har været ansat i By & Havn.

Ekstra millioner sikret i forbindelse med pensionering

Således viser fremsendte aktindsigter til Journalista.dk fra By & Havn, at Jens Kramer Mikkelsen i 2017 ikke kun havde en grundløn på 2.410.980 kroner. Oven i kom en ikke nærmere defineret bonus på 200.000 kroner, så socialdemokraten i alt i 2017 kunne sætte 2.610.980 kroner ind på lønkontoen.

Bedømt på Jens Kramer Mikkelsens 2017-lønning er det således 2.410.980 kroner, som den tidligere politikere kan tage med sig ud af døren – på skatteydernes regning.

Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.16 sekunder 5,192,188 Unikke besg