November 26 2022 17:48:25
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Se billede
Albums > Sjovt > << >>
komunal_roteam.jpg
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/79/1007179/jydskedollars.dk/public_html/includes/bbcodes/url_bbcode_include.php on line 21 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/79/1007179/jydskedollars.dk/public_html/includes/bbcodes/url_bbcode_include.php on line 22 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/79/1007179/jydskedollars.dk/public_html/includes/bbcodes/mail_bbcode_include.php on line 20 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/79/1007179/jydskedollars.dk/public_html/includes/bbcodes/mail_bbcode_include.php on line 21 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/79/1007179/jydskedollars.dk/public_html/includes/bbcodes/img_bbcode_include.php on line 20 En offentlig og privat virksomhed aftalte at dyste i kaproning i en otter.

Begge mandskaber trænede længe, og da dagen kom, var begge hold "fit for fight".

Men de private vandt med et forspring på en hel kilometer.

Moralen røg helt i bund hos den offentlige virksomhed, og den øverste ledelse besluttede, at næste år skulle man vinde.

Der blev nedsat en projektgruppe til at undersøge problemet. Gruppen fandt efter mange undersøgelser ud af, at de private helt uhørt havde syv mand til at ro og en mand til at styre, mens de offentlige havde syv mand til at styre og en mand til at ro.

I denne tilspidsede krisesituation viste ledelsen betydelig handlekraft. De fik straks fat i et konsulentfirma til at undersøge det offentliges struktur, og eksperterne kom efter mange måneders arbejde til den konklusion, at der var for mange til at styre og for få til at ro.

På baggrund af konsulentrapporten blev der staks foretaget ændringer i holdopstillingen. Man havde nu fire styrmænd, to overstyrmænd, en styreleder og en roer. Af motivationshensyn indførte man desuden pointsystem for roeren - vi må udvide hans arbejdsområde og give ham mere ansvar sagde ledelsen.

Året efter vandt de private med et forspring på to kilometer.

Den offentlige virksomhed fyrede roeren på grund af det dårlige resultat, men udbetalte dog bonus til ledelsen i erkendelse af det store arbejde, som var blevet udført.

Der blev udfærdiget en ny analyse fra konsulentfirmaet, som konkluderede, at man havde valgt den rigtige taktik, og at motivationen også var i orden, og dermed måtte det være materialet, der skulle rettes op.

I dag er den offentlige virksomhed ved at udvikle en ny bådtype...

Dato: 10/05/2012 18:06
Tilfjet af: JydskeDollars
Dimensioner: x pixels
Warning: filesize(): stat failed for images/photoalbum/album_5/komunal_roteam.jpg in /storage/content/79/1007179/jydskedollars.dk/public_html/photogallery.php on line 94 Filstrrelse: Bytes
Kommentarer: 0
Vurdering: Ikke vurderet
Antal visninger: 15413
Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.20 sekunder 5,268,033 Unikke besg