August 12 2022 10:17:27
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Økonomi Ordbog C
C
Call option - Call option er en vending som giver køberen ret, men ikke pligt til at købe en aktiemængde til en bestemt pris på et bestemt tidspunkt i fremtiden.
Cantobank - Cantobank er en af Danmarks yngste banker. Cantobank fik deres banklicens d. 10. december 2007. Banken har hovedsæde på Nicolai Eigtveds Gade i københavn.
Cap - Cap er er en aftale i forbindelse med finansielle instrumenter, hvor der fastsættes en øvre grænse for den rente, der skal betales på et variabelt forrentet aktiv.
Carnegie bank - Carnegie Bank - en investeringsbank. Carnegie bank er en uafhængig investeringsbank med nordisk fokus. Banken's danske division har hovedsæde på Overgaden neden Vandet i København.
Cashflow - Cashflow er i en virksomheds husholdningsregnskab en visning af hvor mange penge der kommer ind i kassen og hvor mange penge der ryger ud af kassen igen.
Centralbank - En centralbank eller nationalbank er den institution, der forestår udstedelsen af penge og har hovedansvaret for valuta- og pengepolitikken i et land eller en gruppe af lande
Cfo - CFO er den engelske betegnelse for økonomidirektør. CFO er forkortelsen af Chief Financial Officer.
Cibor - CIBOR (Copenhagen Interbank Offered Rate) er en referencerente for afgivelse af likviditet på interbankmarkedet (i København) på usikret basis. CIBOR beregnes på baggrund af satser fra en række individuelle pengeinstitutter, de såkaldte CIBOR-stillere.
Cibor-lån - Et CIBOR-lån er et variabelt forrentet lån der udbydes af enten et pengeinstitut eller et realkreditinstitut. Renten på et CIBOR-lån bliver fastsat på baggrund af CIBOR-renten.
Cibor-renten - CIBOR er den rentesats en bank er villig til at udlåne danske kroner til fra 1 uge op til 12 måneder til en såkaldt primebank uden sikkerhedsstillelse. CIBOR benyttes ofte for diverse låneaftaler.
Cirkulære - Et cirkulære er en administrativ meddelelse som hjælp til en fortolkning af en lovtekst. Et cirkulære udsendes af f.eks. ministerier og er isoleret set ikke retsligt bindende for borgerne.
Cvr-nummer - Hvis du vil starte din egen virksomhed, skal du registrere dig hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen (momsregistreringen). Når registreringen er gået i gennem modtager du et CVR- nummer.
Cyklisk aktie - Cyklisk aktie er en konjunkturfølsom aktie, der følger den generelle konjunkturudvikling i økonomien.


Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.21 sekunder 5,192,285 Unikke besg