August 12 2022 09:56:45
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
Opfindsomhed.
Opfindsomhed.
Sjovt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Økonomi Ordbog Ø
Ø
Økonom - Betegnelsen økonom anvendes om dem der arbejder med økonomiske opgaver uanset niveau, men især om dem der har en faglig eller videnskabelig uddannelse i faget.
Økonomi - Økonomi er en bred betegnelse, idet økonomi kan benyttes i forskellige sammenhænge uanset om de har med penge at gøre direkte eller ej. På BankTorvet.dk vil økonomi typisk lægge sig op af pengereleaterede forhold.
Økonomichef - Økonomichefen er lederen af en virksomheds regnskabsafdeling og daglige økonomi.
Økonomidirektør - Økonomidirektøren er virksomhedens hovedansvarlige indenfor økonomi og ligeledes den daglige økonomiske ledelse. Økonomidirektøren deltager ofte i den strategiske ledelse for virksomheden.
Økonomiminister - En økonomiminister er minister i økonomiministeriet, som følger og vurderer den økonomiske udvikling. Dette sker i Danmark i samarbejde med Det Økonomiske Råd (vismændene).
Økonomisk krise - En økonomisk krise er en situation med tilbagegang eller kun lille fremgang i den samlede aktivitet og med stigende arbejdsløshed.
Økonomisk rådgiver - En økonomisk rådgiver, er en person, der rådgiver om økonomiske forhold. Det kan være i et pengeinstitut, en uafhængig eller uvildig økonomisk rådgiver eller i andre sammenhænge.
Økonomistyrelsen - Økonomistyrelsen er en styrelse under Finansministeriet, der arbejder med økonomi- og resultatstyring indenfor staten og forvalter statens finanser. Det er styrelsens mission at bidrage til at øge effektiviteten i den offentlige forvaltning.


Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.17 sekunder 5,192,251 Unikke besg