August 08 2022 00:04:27
Navigation
· Forside

· Køb Jydske Dollars
· Vilkår
· Om Jydske Dollars

· Fotoalbum
· Links

· Konkurrencer & Vindere

· Link til Os
· Søg

· Artikler
· Debat Forum
Tilfldigt billede
100 Jydske Dollars Mønt
100 Jydske Dollars Mønt
100 Jydske Dollars Mønt
Betal med:
betal med paypal, visa, mastercard, american express, discover, bankoverførsel
RSS
Benyt vores RSS-Feeds

Seneste Nyheder
Nyeste Artikler
Seneste Forum Indlg
Nyeste links

[Wraith Design by Kito.dk]
Økonomi Ordbog Å
Å
Åben serie - Betegnelsen åben serie bruges om obligationsserier, hvori der stadig kan udstedes obligationer modsat en lukket serie.
Åger - Åger betyder at skaffe sig urimelig fordel af et udlån eller en anden retshandel ved at udnytte låntagerens nød, letsindighed eller mangel på erfaring. Oprindeligt var åger det at tage en højere rente af et lån end den, der er tilladt ved lovgivning.
Åop - ÅOP - årlige omkostninger i procent. Ved ÅOP indregnes alle omkostninger i forbindelse med oprettelse af lånet og i hele lånets løbetid. ÅOP er den samlede årlige pris for lånet udtrykt i procent af det oprindelige lånebeløb.
Årsberetning - Årsberetning er en beretning fra beståelsen om det netop passerede regnskabsår, som udover beretninger også indeholder forventninger til næste regnskabsår.
Årsopgørelse - Årsopgørelsen er den årlige opgørelse over aktiviteter, renter m.v. for et år. I forbindelse med årsafregningen fremsender pensionsselskaber, banker m.v. dokumenation til alle, som skal indberettes til det offentlige.
Årsregnskab - Som virksomhed har man pligt til at udarbejde et regnskab, der viser alle de økonomiske aktiviteter firmaet har haft i løbet af året. Årsregnskabet skal udarbejdes, så bla. SKAT kan se, hvordan overskuddet er fremkommet.
Årsrente - Årsrente er den rente du skal betale af aktiernes markedsværdi til din bank eller mægler, når du låner aktier.


Del denne side
| | | | |
[T-SHIRT]
Stats
Siden dannet p: 0.09 sekunder 5,190,059 Unikke besg